Grand Canyon

2013-05-16 @ 03:15:47
Ja ni, i dag blev det flyga av. Mormor fick sin 70års present idag, eller vänta nu så gammal är väl inte tanten som hikade Yosemite?, hur som så hade vi ordnat en Helikopter tur över Grand canyon med stop för lunch. 
Så i morse kl 11 kom en buss och hämtade upp oss vid hotellet och körde ut oss till flygplatsen. Sen bar det av upp i luften och iväg. Vi flög först ca 40 min ut till Grand canyon och sedan 20 minuter upp och ner bland bergen där ute, hur häftigt som helst. Landade sedan en bit ifrån Grand canyon och fick åka häst och vagn ut till en häst ranch, mitt ut i Wilda western var vi och fick äta lunch, först fick vi champagne och sedan revbensspjäll. Efter det fick vi ta häst och vagn tillbaka till helikoptern och flyga tillbaka till Las Vegas. Turen avslutades med att vi fick flyga över the strip, Las Vegas huvud gata. 
Tillbaka ner på marken nu skall vi avsluta våran Las Vegas resa med att ta en drink i Rain Forest café och ta en tur ut på gatan i värmen och se om vi idag istället kan få ha turen att se vatten fontänerna. 
 
Golfbana blitt i öknen
 
Här skulle man kunna smaka om sluss, men nu var det ju tyvärr inte det.
 
Ja så här ser det ut, fler bilder finns på min kamera så de kanske kommer så småningom om.
 
 
 
 
Här kunde man bo över också. 
 
Och så här ser äventyrarna ut!
 
i morgon skall vi ut och flyga igen, inte riktigt på samma vis Men vi skall tillbaka till Canada

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback