Bilder

2012-04-30 @ 18:49:23
Så här ser det ut när vi vallar vår utrustning:









Så ser vår verkstad ut, och på bilderna är Dan en av mina hus kamrater.

Blandat

2012-04-28 @ 05:21:12
Så här kommer lite blandade bilder från veckorna som har gått.


Här är min sista lektion för den här sesongen, Maya 4 år. Jag blev hennes största idol och fick komentaren, det är den bästa tränare någonsin.


"snow vollyvoll", så end of season party



Och ungjefär så här slutade partyt oooops!


colaste manager and supervisor ever som båda kom ut för party at Sasquatsh


Dagen efter...


Så här kan det gå. Föll av en S-box och för er som inte vet vad det är så är det en box som lutar åt höger blir platt och sedan lutar vänster. Har ännu inte klarat denna, klarade dock regnbåge boxen. Hur som förmodligen största skadan denna sesong, och hoppas på att det inte blir några större.


den här lappen satt på min dörr när jag kom hem från lake louise idag, älskar mina rumskamrater.

//Molly

comp

2012-04-17 @ 18:47:19
här kommer lite bilder från tävlingen.









//Molly

Slope style

2012-04-15 @ 02:13:57
Första slopestyle tävlingen avklarad. Kan säga att jag var en vinnare redan innan jag körde första åket av kvalificeringen. Då det var ett stort steg att bara anmäla mig. Och jag var den ända från ski school som vågade så fick stor crew på sidan av som hejade på mig. Men målet var väll att få lite press och lite nerver och det var inte så svårt att uppnå. Krash ut av första landningen, andrea tredje ok för kval. Final blev 2 åk var, stort på andra hoppet och krash igen, sista åket fick in en perfeckt grab på andra hoppet sjukt nöjd med den.
//MOlly

Air Bag

2012-04-14 @ 02:59:52
Har äntligen fått provat air bag, idag, jäkligt skoj...


Efter ca 5 hopp lyckades jag äntligen få en normal grab, detta är normalt inget problem men idag verkar det ha varit ett stort problem.


Ninja MOLLY... slutade dock så här...


haha, så roligt var det. och jag skojar inte detta var sjukt roligt och mindre läskigt än de hopp jag värmde upp på.

Legend Molly Hagbrand

2012-04-14 @ 02:19:30
Har nu mera blivit en legend, tydligen så har min tränare för den camp jag har gjort talat om för alla att jag sa att det gick alldeles för fort, detta blev hans höjdpunkt på en 5 dagars camp. Så nu mera vet alla vem jag är och att jag har en övre gräns för fart. Men ärlig talat tror jag alla har fått detta om bak foten, jag tycker inte alls om fart!!!

Regn och varmmt

2012-04-13 @ 02:56:20
Så idag har det regnat hela dagen uppe på jobbet, inte roligt. Sedan några dagar tillbaka har det också börjat smälta och vi har nu mera fått lake Norquay. Haridag också bytt ut långkallingarna mot shorts och t-shirt.


Lake Norquay

Lat

2012-04-10 @ 02:17:50
Ja nu har jag nog bara varit lat de senaste tiden på att updatera. Alldeles för mycket skoj runt om för att ha tid att sitta med datorn. Så där av kör vi på ett random bild inlägg och så skriver jag till bilderna vad jag har gjort.


Det kom ju facktiskt snö till slut denna sesong också...




Och jo då det blev lite liftkö dessa dagar, detta dock innan öppning och jag kan säga att vi aldrig köar mer än 10 min, i sådana fall åker vi hem.


Even 5 år, tror nog att jag är större fan av honom en vad han är av mig, tog ca 4 lektioner och nu kör vi park. Kan ju säga att han var Antons mini mite från början på skidor, och tydligen kör han parallelt ner för svarta backar.


Men det är så här jag tjänar pengar nu för tiden, SKIDOR och 4-5 åringar. Dessa två har jag haft nästan hela sesongen varje vecka.


Och här är hust jag har flyttat in i, vi har källaren. Den som har tid att skypa mig kan kanske få en hus visning.


Norquay turning retro: 80s day




Mer kommer, nu la min dator av.
//molly