Tråkigt

2009-05-29 @ 09:40:22
Sitter i skolan och tråkarmig. Vet inte vad jag riktigt ska göra. Var ett tag sedan jag hade tid att skriva här men det kommer nog lite nya bilder snart. Annars har det inte hänt så mycket, fick bilderna jag tog på dopet i fredags. Men nu ska jag gå ses senare

Ledig

2009-05-22 @ 11:06:55

Äntligen ledig. Idag ska jag få bilderna jag tog förra helgen hoppas det blev nå bra. Får se om det blir några i kväll kanske. Och som ni kanske ser har jag äntligen lyckas med att få bort den hämska blå bakrunden. Får se när jag lyckas byta till lite mer avancerad.


Får ha den här under tiden. De japanska minisolrosena är endå ganska
fina i närstudie. Och för en som inte vet vad en japansk minisolros är så
brukar vi kalla den maskros.

//Molly

Blomma

2009-05-18 @ 15:40:38

Hej!
Så jag har inte glömt bloggen har bara inte så mycket tid att skriva då det är så mycket inlämningar i skolan. Men var på dop i helgen och fick låna en Canon 450 alltså en modell över min. Den var lite annorlunda men ingen större skillnad. Lite större display och lite annan slutare.


Så denna bild fick bli dop-kort. Var ut och fotade den på morgonen med ett
macro. Tycktedet blev gulligt dådetser ut som ett hjärta.

Hoppas jag får de bilder jag plåtade snart. Och jag hoppas verkligen att de blev bra.

//Molly

Lövsta Stuteri

2009-05-09 @ 15:33:03

Hallå på er!
I dag har jag varit på studiebesök på Lövsta Stuteri. Otroligt roligt att få se Tinne rida och se anläggningen. Mycket genomtänkt med smarta lösningar på allt.

Sedan gick vi runt och tittade på gården. Här var utebanan.


Gården låg precis vid vattnet.


Tycker om denna bild.


Denna såg från en början riktig ut. Men är eller åt minstoneanvänds 
som dörr stopp.


Vi ses // Molly

Normal

2009-05-06 @ 12:44:12
"Om man tänker som alla andra,
beter sig som alla andra och får
resultat som alla andra...
Då är man normal.
Vem fan vill vara normal? "

Citat av Kjell Enhager

Tävling

2009-05-05 @ 20:12:03

Så i söndags var jag på tävlingar hela dagen. Vi hade hemma tävlingar på Enköpingsridklubb. Jag startad Mahjong i LC:1 och LB:1. Det gick otroigt bra i båda klssern. LC:n red jag å 65,??% och slutade 5.a. Sabina på Kattis blevt våa i denna klass och Matilda på lapras slutade 7a tror jag. Sedan i LB:n komm jag 10:a, Sabina även här 2:a och Matilda 5:a. Det ska ämnas att vi red å våra underbart fina ridskolehästa och tävlade denna gång mot privata. Vi hade även fler ridskolehästar med för resultat gå in på enkopings-idklubb.c.se
Så med andra ord en bra dag.

//Molly

Fotosidan

2009-05-01 @ 12:44:56

Måste säga att detta är en riktigt bra tidning. För er som inte köpt den än tycker jag att ni ska köpa den innan nästa kommer ut. Jag tycker att det har varit bra artiklar och en hel den tips. Själv tycker jag även om där fotografer kommenterar andras bilder med både + och -, det kan man lära sig mycket på. Det finns även en del bra annonser på olika foto sidor eller annat roligt. Hittade bland annat denna A&T phototech där de har roliga tillbehör till externa blixtar.
Så dagens tips är att köpa Fotosidans tidning.


//Molly