Shopping dag

2013-02-13 @ 05:38:26
Så idag har varit den enda lediga dagen den här veckan. Så fins inte så mycket att välja på att göra då, skall man ha mat för veckan så är det bara att sätta sig på bussen på väg ner för att handla mat. Att spendera 3 timmar på en buss är inte det roligaste men måsta göras. Kan säga att jag börjar bli rätt läs på den musik jag har på min mobil, med tanke på att jag hinner lyssna igenom 4 album varje vecka så blir det inte så mycket kvar efter ett tag.
Jag skall leta upp lite bilder från bussen, men det är en gammal skolbuss som har fått en cool hemlock logga på sidan. Vi är ca 30st som åker ner varje vecka så det brukar bli en del kassar. Händer också ibland att det är så många att några måste stå upp. Så kanske inte veckans höjdare direkt.
Jag är hellre ute och hinkar och åker bräda. Nästa vecka åker vi ev ner till Vancouver så får hoppas på det.

Opps!

2013-02-01 @ 04:36:00
Ja, igår hade vi inte så mycket lektioner, så bestämde mig för att träna på en boardslide, gick upp och ner i parken ca 1,5h Bestämmer mig sedan för att försöka på en rail, kommer rakt på, hoppar av en halv secund för sent och brädan lyfter inte innan railen, crachar rakt in i röret, gör en hjulningöver nosen på brädan, ner med ryggen i railen och sedan på rumpan, hade ryggskydd som tog värsta smällen men brädan fick sig en rejäl smäll. Nya brädan andra gången jag använde den, delade sig i nosen från topp lagret till botten ca 5cm stort jack, opps!
Ja så här ser den nu ut: