Äventyr

2013-09-13 @ 03:28:19
Nu har det hänt mycket. Hade inte tid att skriva förra veckan. Först av allt hade vi säsongs avslutning med Smiggens, mitt arbetslag, detta var super roligt. Det var middag med underhållning, priser som skulle delas ut, en film i hopklippt och en sång skriven.
Dagen efter det hade vi stor middag hemma hos oss med massa kompisar. Också jätte trevligt.
Tisdagen hade vi avslutning med våran adaptive tränings grupp. Detta var också min sista dag på arbetet. Nu är jag klar för denna säsong.
I onsdags körde en kompis från Jindabyn till Melbourne. Så hängde med där. Vi lyckades hitta den minsta tänkbara vägen, vi satt och körde ut från Jindabyn, på en liten väg, denna blev bara mindre och mindre, tills lut var det inga streck kvar på vägen, den blir bara krokigare och krokigare och vi är långt ut på landet, kommer över ett krön och där tog vägen slut och ut på en grusvägen bar det av, grusvägen blev nu smalare och smalare tills vi satt och körde på kanten av klippor. Deta blev ett äventyr som varade två timmar. Vi fick se mycket dock, såg både vild hästar, papegojor, och några andra konstiga djur. Men sedan kom vi ut på en riktig väg igen, och fram kom vi, stannade också på ett ställe för att leta vilda koalors och de hittade vi, de är ganska så söta. Så detta blev en oplanerad safari genom Australiens berg.
I morgon åker jag vidare, får se var jag hamnar då.

Värds cupen

2013-09-07 @ 00:10:51
Har ju glömt att skriva om Måndag och Tisdag. Jag hade två dagar ledigt för att göra volontärarbete på värds cup tävlingarna för Paralympic i Thredbo.
Vi var tvungna att gå upp kl 4 på morgonen för att vara redo på snö kl 6.
Anledningen att det var så tidigt var för att snön är väldigt dålig och nästan inte existerande. Så för att få så hårt underlag som möjligt var de tvungna att flytta start till tidigare. Banan var en GS bana, så det gick ganska fort. Vårdat jobb var att snöploga banan och släta ut all gropar som blir runt gaterna. Detta var hur roligt som helst, helt klart värt att gå upp kl 4 för. Fick se några av de allra bästa skidåkarna i värden, och dessa har antingen inga ben alls eller ett ben, några var blinda eller nedsatt syn ut av något slag.