Björn

2012-06-28 @ 16:14:54
Hej igen
Var lite för trött för att skriva igår, så får skriva nu istället.
Har varit ledig två dagar nu, tillbaka till jobbet idag börjar dock inte för än 10.
Hur som i tisdags regnade det hela dagen fick inte mycket gjort alls då, i går var det hyfsat iallafall. Så gick för lunch med två tjejer från stallet till den irländska puben, riktigt bra mat måste jag säga.
Sedan tog vi oss ner till stallet för att gå på en rid tur. Vi red längs floden, fortfarande lerigt som tusan på vissa ställen då det regnar för mycket här. Fick galopera en hel del igår, så jäkla skoj, och cowboysen här rider väll lite som vad vi kallar ponny ryttare, spelar inte så stor roll för jäklar va skoj det är, tror inte att jag fått raca någon häst förut, och dessa hästar hade mer att ge.
Efter det hade jag bokat en wild life toure med discovery banff. Fick till en början inte se mycket, såg en bambu vit svansad rådjur, lite ovanligt här. Sedan fick vi se mer, på väg tillbaka från lake minowanka loop såg vi en grizzly bear, ganska så nära bussen. Och sedan såg i yterligare en björn, dock lite längree avstånd, men hade kikare. Det var en Black bear som smög på två kronhjortar som låg och sov, så tittade på det ett tag, men ingen action, björnar är till mesta del vegiterianer så kanske inte så väntat att han skulle ta en av dom, men det kunnde hända iallaafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback