Moraine lake and Lake Louise

2010-09-30 @ 07:27:42
Hej på er!
Har haft en underbar dag här på the topp of the world. Haar gjort yterligare en hike i lake louise, som denna gång tog oss upp till little behave. Utmärkt med en fika där och underbar utsikt. Sedan tog vi en sväng till Moraine lake, lika vaker den. 
Så för att fylla utt detta inlägget lite kan jag berätta hur man gör för att inte göra detta på ett turistigt sätt, då de förmodligen är bland de största turist atraktioerna runt om här. Vad turisterna gör är att ma åker till lake louise, tittar på sjön och åker hem igen, förmodligen ganska så besvikna då den skall var turkost färgad, men detta ser man inte för än man kommer upp en bit. Så gör en hike till en av utkiksplatserna och upplevelsen kommer att bli så mycket bättre, eller varför inte hyra en kanot. 
Moraine Lake då, utkiksplatsen är garanterat full med turister, men man bör ialla fal gå upp där, och har man tur har man inte ett helt busslast med kineser samtidigt som vi dock hade. En annat sätt är att bara sitta ner på marken, och njuta av vad naturen kan bjuda på. Som bilderna bör beskriva lite av ialla fall. 
















Moraine Lake











Hoppas ni fick liten del av vad jag upplevt idag, och vet ni va, era ben blev inte ens trötta av den del ni fick. 

Ha en super dag, själv skall jag gå till beds nu. God natt

//Molly

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback